Beeldschoon Rolde 2019, Rolde, Nederland

Zondag 11 augustus 2019 was er voor de 7e keer Beeldschoon Rolde, een wedstrijd van levende standbeelden. Beeldschoon Rolde is een open kampioenschap van de drie noordelijke provinciën welke levende standbeelden uit heel Nederland en daarbuiten trekt. Er zijn twee categorieën: kinderen van 8 tot 16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar. Deels heeft het als thema ‘Oer Drenthe’.

Naast het levende standbeeld gedeelte is er ook straattheater, braderie en kinderspelmiddag. Er kwamen ruim 18000 bezoekers af op het evenement.

Hieronder vindt u een kleine selectie van foto’s gemaakt van de levende standbeelden tijdens dit evenement. Klik op een miniatuur-foto voor een grotere, navigeer vervolgens met de pijlen links/rechts van de foto of gebruik de pijltjestoetsen op het toetsenbord.

Datum: 11 augustus 2019