Hang Sửng Sốt Grot, Hạ Long Bay, Vietnam

Hang Sửng Sốt Cave beslaat zo’n 10.000 m2. Er zijn duizenden stalactieten en stalagmieten langs de 500 meter lange verharde doorgang. Lichtpalen langs de doorgang verlichten het landschap. Spots met verschillende kleuren zijn zo geplaatst dat ze onopvallend zijn en bijdragen aan de betovering van de grot. De Hang Sửng Sốt grot is ongeveer 30 meter hoog. Dicht bij de uitgang strekt een mammoetformatie zich uit van vloer tot plafond, taps toelopend in het midden om een concave pilaar te vormen die het plafond op zijn plaats lijkt te houden.

Hieronder een kleine selectie foto’s gemaakt tijdens een bezoek aan Hang Sửng Sốt Cave in mei 2015. Klik op een miniatuur-foto voor een grotere, navigeer vervolgens met de pijlen links/rechts van de foto of gebruik de pijltjestoetsen op het toetsenbord.